Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

«Μίνι» απόσυρση ΙΧ προανήγγειλε ο Αλεξιάδης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την επαναφορά του μέτρου της απόσυρσης των αυτοκινήτων για περιορισμένο χρονικό διάστημα προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης στην Βουλή, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να απαντήσει πότε θα έρθει, με ποια τιμή και για πόσο χρονικό διάστημα θα ισχύσει.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου είπε: «Νομίζω ότι έχει τελειώσει η ιστορία της διαπραγμάτευσης για το ζήτημα της απόσυρσης και σύντομα θα έρθει η διάταξη στην Βουλή. Δεν μπορώ να δεσμευθώ για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι το μέτρο, αν θα ισχύσει αναδρομικά και για ποια τιμή. Αλλά το ζήτημα θα λυθεί».

Πάντως, ο κ. Αλεξιάδης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις σε μια σειρά ζητημάτων όπως και στις φορολογικές δηλώσεις.

Επιφυλακτικά τα στελέχη της αγοράς

Ιδιαίτερα επιφυλακτικά έναντι των δηλώσεων του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη είναι τα στελέχη από την αγορά αυτοκινήτου τα οποία μιλώντας στο Enikonomia επισημαίνουν πως: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Αλεξιάδης δηλώνει την πρόθεσή του για συνέχιση του μέτρου της απόσυρσης και μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2015 είχε δηλώσει ο ίδιος πως η απόσυρση θα παραταθεί για τέσσερις μήνες. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις αποτελούν "ωρολογιακή βόμβα" για τον κλάδο καθώς αν δεν πραγματοποιηθεί σύντομα η παράταση του μέτρου οι πωλήσεις θα "παγώσουν" εντελώς με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον κλάδο αλλά και τα δημοσιονομικά έσοδα»...


Πηγή: http://www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.