Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αίγιο: Το έσκασαν... από το Δικαστήριο μόλις καταδικάστηκαν, αλλά τελικά συνελήφθησαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν δύο Ρομά ηλικίας 30 και 22 ετών, οι οποίοι δραπέτευσαν το πρωί της Πέμπτης από το Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου.

Συγκεκριμένα, οι δύο δραπέτες, που κατηγορούνταν για περιπτώσεις κλοπών καθώς και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, προσήλθαν στο δικαστήριο όπου και αθωώθηκαν για τις κλοπές, καταδικάστηκαν όμως για τις παραβάσεις ΚΟΚ. Ακολούθως, αστυνομικός οδήγησε τους δύο Ρομά σε γραφείο στον τρίτο όροφο του δικαστικού Μεγάρου Αιγίου όπου θα έπρεπε να διεκπεραιωθεί η διαδικασία με τους καταδικασθέντες να καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 400 ευρώ για να αφεθούν ελεύθεροι. Οι δύο Ρομά στο άκουσμα του ποσού έσπρωξαν τον αστυνομικό και το έβαλαν στα πόδια... και κάπως έτσι απέδρασαν! Αξίζει να σημειωθεί πώς στην περίπτωση μη καταβολής των χρημάτων θα έπρεπε να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην φυλακή κι αυτό προφανώς το γνώριζαν οι δυο τους και γι'αυτό και έγιναν καπνός. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου βρίσκονταν και άλλοι Ρομά, συγγενείς των δραστών, οι οποίοι και τους βοήθησαν για να φύγουν γρήγορα από το σημείο.

Οι έρευνες των αστυνομικών είχαν θετικά αποτελέσματα και λίγο μετά τις 20:15 εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου, σε καταυλισμό στην Δυτική Αχαΐα. Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα για τα περαιτέρω.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.