Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Φορτιστής δύο σε ένα…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και για iPhone και για Android.

Αν έχετε στο σπίτι σας και κινητό iPhone και Android τότε αυτός ο φορτιστής υπόσχεται να φορτίζει και τα δύο κινητά σας και να μην χρειάζεται για παράδειγμα να κουβαλάτε πολλά καλώδια φορτιστών στο ταξίδι σας και όλα αυτά με ασφάλεια για τις συσκευές σας.

Ο φορτιστής αυτός ονομάζεται LMCable και αποτελεί ένα νέο project στο Kickstarter το οποίο φιλοδοξεί με την χρηματοδότηση του κοινού να γίνει πραγματικότητα. Πρόκειται σύμφωνα με την βρετανική Mirror για το πρώτο καλώδιο που θα μπορεί να φορτίσει κινητά και των δύο αυτών τύπων και ήδη όσον αφορά την χρηματοδότησή του μέσω της πλατφόρμας Kickstarter έχει φτάσει και ξεπεράσει τον αρχικό στόχο που είχε τεθεί. Το αρχικό ποσό που ζητούσε η ομάδα που το εμπνεύστηκε ήταν περίπου 3.000 ευρώ αλλά αυτή τη στιγμή ο κόσμος έχει δώσει πάνω από 30.000 ευρώ για την υλοποίησή του. Το MLCable συνδυάζει σύμφωνα με το δημοσίευμα το σύστημα φόρτισης των iPhone και το micro USB των Android με έναν μοναδικό και καινοτόμο τρόπο. «Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως ακριβώς χρησιμοποιείς τον κανονικό σου φορτιστή» αναφέρει η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την εν λόγω εφεύρεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το καλώδιο είναι τυλιγμένο με δέρμα, ραμμένο από ειδικευμένους τεχνίτες ενώ το χρωματιστό και ιδιαίτερο στυλ του δίνει μια ξεχωριστή πινελιά. Επιπλέον είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να τακτοποιείται εύκολα χωρίς να μπλέκεται το καλώδιο του φορτιστή και να δημιουργεί χάος.

Παρόλο που ο φορτιστής είναι κατάλληλος και για iPhone και για iPad είναι μάλλον απίθανο να τον δούμε σε κάποιο κατάστημα της Apple στο μέλλον. Σύμφωνα με την ομάδα του project ο φορτιστής "δύο σε ένα" θα είναι διαθέσιμος στο κοινό από τον Απρίλιο.

Αν κρίνει βέβαια κάποιος από το ποσό της χρηματοδότησης που έχει δοθεί από το κοινό, μάλλον πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών αγοραστών.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.