Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Οι δικηγόροι της Αθήνας συνεχίζουν την αποχή τους έως τις 16 Μαρτίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη συνέχιση της αποχής των μελών του έως τις 16 Μαρτίου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, επαναλαμβάνει την ομόθυμη θέση του δικηγορικού σώματος ότι το ασφαλιστικό προσχέδιο της κυβέρνησης καταστρατηγεί θεμελιώδεις αρχές του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, ιδίως δε τις αρχές της βιωσιμότητας και της ανταποδοτικότητας, είναι αναξιόπιστο, και οδηγεί απροσχημάτιστα σε αντισυνταγματική δήμευση του εισοδήματος των δικηγόρων.

Το Δ.Σ. υπογραμμίζει την πάγια θέση των Δικηγόρων αλλά και του συνόλου των επιστημονικών φορέων, πως ένας ουσιαστικός διάλογος προϋποθέτει την άμεση απόσυρση του προσχεδίου της κυβέρνησης, πλήρη αναλογιστική μελέτη, και έναρξη των συζητήσεων από μηδενική βάση.

Συνεκτιμώντας το γεγονός ότι μέχρι τώρα η κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί σε κανένα από τα αιτήματα του δικηγορικού σώματος, κατόπιν και της απόφασης της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων (στις 2/3/2016), το Δ.Σ του Δ.Σ.Α αποφασίζει την συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων της Αθήνας έως και την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.