Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου για τη σχολική διαμεσολάβηση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τόσο του Ε.Β.Ε.Α.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (E.B.E.A.) και το Ινστιτούτο Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ.), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού & ενδοσχολικής της βίας την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, διοργανώνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο «Ερμής» του Ε.Β.Ε.Α. την εναρκτήρια εκδήλωση των δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την αντιμετώπιση του ενδοσχολικού εκφοβισμού που υπεγράφη μεταξύ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ. από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Α. και του Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ. κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το βιβλίο της κ. Αλεξίας Κουκκουλλή, Δικηγόρου, Διαιτητού και Εκπαιδεύτριας Διαμεσολαβητών, με τίτλο «Η Δώρα και το δώρο της».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τόσο του Ε.Β.Ε.Α., όσο και του Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., και σκοπεί να φέρει σε επαφή τα παιδιά και τους νέους, δηλαδή τους πολίτες, γονείς, εργαζόμενους και επιχειρηματίες του αύριο, με τις εναλλακτικές μορφές επίλυσης των διαφορών τους, γεγονός που αναμφίβολα θα προσδώσει υπεραξία στην ενήλικη ζωή τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.