Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Η στιγμή που μια μητέρα «ερωτεύεται» το μωρό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον «κουβαλούσε» μέσα της για περισσότερους από έξι μήνες και χωρίς αμφιβολία η αγάπη της για το μωρό μεγάλωνε κάθε μέρα.

Αλλά όταν ήρθε η στιγμή να τον κρατήσει επιτέλους στην αγκαλιά της τον ερωτεύτηκε εντελώς! Παρακολουθήστε στο βίντεο την ακριβή στιγμή που η δύναμη της αγάπης μιας μητέρας για τον παιδί της κάνει την καρδιά της να σπάσει!

Η στιγμή που η Jessica κράτησε στην αγκαλιά της το πρόωρο μωράκι της Hugo, είναι κάτι που θα θυμάται για μια ζωή! Το μωρό γεννήθηκε 10 εβδομάδες νωρίτερα και μετά από τεράστια αγωνία και άγχος για την εξέλιξη της υγείας του, κατάφερε επιτέλους να κάνει αυτό που ονειρεύονται όλες οι μητέρες από την πρώτη στιγμή που μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη τους: να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της.

Στο βίντεο θα δείτε το μικροσκοπικό χεράκι του μωρού να ακουμπάει ενστικτωδώς το στήθος της μητέρας του και εκείνη να χαϊδεύει το κεφαλάκι του στο πίσω μέρος. Ο μικρός έχει κουλουριαστεί στην αγκαλιά της μητέρας του, κοντά στην καρδιά της. Είναι ο μητρικός δεσμό που κανείς δεν μπορεί να σπάσει!




Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.