Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Ημέρα Αλληλεγγύης» αύριο στην Καρδίτσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρόφιμα και ρούχα θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου θα είναι «Ημέρα Αλληλεγγύης» για τους αιρετούς και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας και του δήμου Καρδίτσας.

Οι υπάλληλοι καλούνται να φέρουν στο χώρο εργασίας τους τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής, τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου για τις ανάγκες των ωφελουμένων του.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος και ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, πλαισιωμένοι από την Ομάδα Έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Καρδίτσας, παραχώρησαν χθες κοινή συνέντευξη Τύπου καλώντας τους εργαζομένους των υπηρεσιών των δύο φορέων της Αυτοδιοίκησης, αλλά και τους αιρετούς να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

«Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε είναι επιβεβλημένη η ευαισθητοποίηση όλων μας και η συμμετοχή μας σε δράσεις, όπως αυτή. Έχουμε και άλλες φορές αποδείξει ως Καρδιτσιώτες τα αισθήματα αλληλεγγύης και είμαι βέβαιος ότι οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας θα πράξουν κι αυτή τη φορά το καθήκον τους» τόνισε ο κ. Τσιάκος.

Με τη σειρά του ο κ. Αλεξάκος υπογράμμισε πως «ως κοινωνία επιβάλλεται αυτή τη δύσκολη συγκυρία να στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση και στερούνται αναγκαίων αγαθών».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.