Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Το Σάββατο η επίσημη έναρξη του καρναβαλιού στο Ρέθυμνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πυροτεχνήματα, παρουσίαση στολών και μουσική συναυλία.

Με πυροτεχνήματα και την παρουσίαση των στολών, πραγματοποιείται το Σάββατο η έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2016. Ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Μαρινάκης, θα κηρύξει την επίσημη έναρξη της μεγάλης γιορτής ενώ θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με τους Γιώργο Λιανό και Γιάννη Βαρδή.

Όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου στο «Σπίτι Πολιτισμού», ο σύλλογος «Γκουσγκούνηδες» διοργανώνει ομιλία με θέμα «Η Αναγκαιότητα του παιχνιδιού για την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών» στο πλαίσιο του 19ου Παιδικού Κυνηγιού του Θησαυρού, σε συνεργασία με την επιστημονική εταιρεία ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ. Ομιλητές θα είναι η Ελίντα Καλπογιάννη, παιδιατρική εργοθεραπεύτρια και ο Κώστας Φύσσας, ψυχοθεραπευτής.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, από τη Μεγάλη Πόρτα της πόλης θα γίνει μια μικρή καρναβαλική βόλτα στους δρόμους της παλιάς πόλης και στη διαδρομή Εθνικής Αντιστάσεως, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Αρκαδίου, πλατεία Αγνώστου και Ελευθερίου Βενιζέλου, έως και το Λύκειο Ελληνίδων.

Τέλος, στην πλατεία Παρρέν Σιγανού (Λύκειο Ελληνίδων) θα γίνει η προσφώνηση και αντιφώνηση του Βασιλιά Καρνάβαλου και θα παρουσιαστεί η θεματική και η αφίσα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2016.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.