Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΔΑΠ: Επιπλέον οικονομικά κίνητρα στους κατοίκους του Θριασίου Πεδίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έως την 1η Φεβρουαρίου 2017 η προθεσμία για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης.

Λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο περιβαλλοντικό κόστος το οποίο επωμίζεται καθημερινά η περιοχή του Θριασίου Πεδίου, η ΕΥΔΑΠ, με αίσθημα κοινωνικής, περιβαλλοντικής και εθνικής ευθύνης παρέχει επιπλέον οικονομικά κίνητρα στους κατοίκους της περιοχής για τη σύνδεση των ακινήτων αμιγούς οικιακής χρήσης στο δίκτυο αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ.

Η δυσμενής οικονομική συγκυρία που έχει επηρεάσει τα ελληνικά νοικοκυριά λειτουργεί αποτρεπτικά στη σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης, παρά την παραγωγική λειτουργία του υπερσύγχρονου Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων στο Θριάσιο τα τελευταία χρόνια.

Μετά από ομόφωνη Απόφαση του Δ.Σ., ειδικά για τους κατοίκους της περιοχής του Θριασίου, η ΕΥΔΑΠ διαθέτει για την αντιμετώπιση της συνολικής δαπάνης σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης, το ποσό των 2.500 € (πλέον ΦΠΑ). Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται όλες οι αναγκαίες εργασίες εντός του ακινήτου για την προσαρμογή του εσωτερικού δικτύου καθώς και το κόστος της σύνδεσης που έχει καταλογιστεί από το Δήμο.

Η Απόφαση του Δ.Σ. προβλέπει δυνατότητα αποπληρωμής του ποσού σε περίοδο 72 μηνών (6 έτη) κατά μέγιστο. Τέλος, για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των νοικοκυριών που θα συνδεθούν στο δίκτυο αποχέτευσης το χρονικό διάστημα απαλλαγής από τα τέλη αποχέτευσης ανέρχεται σε 2 έτη.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης ορίζεται η 1η Φεβρουαρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις εφαρμογής του, οι κάτοικοι των περιοχών μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ στην Ελευσίνα (τηλ. 210 21.44.963 και 210 21.44.965) ή σε οποιοδήποτε άλλο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.