Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Τι λέει η 18χρονη ηρωίδα που συγκλόνισε με το μήνυμα της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Πιστεύω πως το μήνυμά μου πέρασε στον κόσμο. Δεν περίμενα να πάρει το βίντεο τόσο μεγάλες διαστάσεις», δηλώνει η 18χρονη καρδιοπαθής που συγκλόνισε το διαδίκτυο.

«Το έκανα για να ξέρει ο κόσμος ότι η 14η Φεβρουαρίου είναι η μέρα των καρδιοπαθών. Είναι κάτι που δεν το ήξερε ο κόσμος», επισημαίνει η Νεκταρία, μιλώντας στο κανάλι Ε.

Με το συγκεκριμένο βίντεο η νεαρή διευκρινίζει πως δεν ήθελε μόνο να ενθαρρύνει τους καρδιοπαθείς, αλλά και τους συγγενείς και τους φίλους τους και ολόκληρο τον κόσμο που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε κάποιο πρόβλημα υγείας για να πεις ότι έχεις δυσκολίες», αναφέρει χαρακτηριστικά η 18χρονη.

Δείτε το βίντεο από το Ε:



--------------

«Το έκανα για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για όσους πάσχουν από καρδιοπάθειες», είπε η 18χρονη Νεκταρία Αναστασοπούλου, σχετικά με το βίντεο που έφτιαξε και συγκλόνισε τα social media.

Η 18χρονη Νεκταρία μίλησε στο STAR και την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου για τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ευχηθεί χρόνια πολλά στους ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενημερώνοντας παράλληλα τον κόσμο για την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών, που είναι επίσης στις 14 Φεβρουαρίου.





Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.