Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΟΣΥΠΑ: Απεργία στα αεροδρόμια την Παρασκευή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

24ωρη απεργία έχει κηρύξει για την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), διαμαρτυρόμενη για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων. Η απεργία αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στις πτήσεις, κυρίως προς τα περιφερειακά αεροδρόμια.

Η απεργία προκηρύχθηκε με αφορμή την εκδίκαση-συζήτηση, την ίδια μέρα, από την Ολομέλεια του ΣτΕ, της προσφυγής της ΟΣΥΠΑ, των Περιφερειών, των Δικηγορικών Συλλόγων, καθώς και άλλων φορέων και συνδικαλιστικών Ενώσεων, κατά της συμφωνίας ιδιωτικοποίησης των ελληνικών κρατικών αεροδρομίων. Στο πλαίσιο της κινητοποιήσεις, η ΟΣΥΠΑ έχει προγραμματίσει για το πρωί της Παρασκευής συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49), προκειμένου, όπως τονίζει, «να καταδειχθεί η καθολική αντίδρασή μας και την απόφασή μας να προστατέψουμε την περιουσία και τις υποδομές της χώρας μας».

Η Ομοσπονδία δηλώνει αποφασισμένη «να πολεμήσει με όλες τις δυνάμεις της ενάντια στον αφελληνισμό του ελληνικού τουρισμού και της εθνικής μας οικονομίας». Η ΟΣΥΠΑ ζητεί «από την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς, τα Εργατικά Κέντρα, που θα είναι οι πρώτοι που θα υποστούν τις δυσμενείς συνέπειες του ξεπουλήματος των αεροδρομίων, να οργανώσουν κινητοποιήσεις και να παραστούν στο ΣτΕ, για να γίνει αντιληπτό σε όλους, ότι το κοινό περί δικαίου αίσθημα απαιτεί να μπει ένα τέλος στα ξενόφερτα σχέδια υποταγής και άλωσης της εθνικής οικονομίας».


Πηγή: http://www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.