Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Κατεβάστε την εφαρμογή της ΟΠΑΠ και υποστηρίξτε τα παιδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η «Διαδρομή Προσφοράς» σας θα συμβάλλει στην ανακαίνιση δύο Παιδιατρικών Νοσοκομείων.

Η ΟΠΑΠ με αφορμή τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν δωρεάν και αυτή τη χρονιά στη νέα «Διαδρομή Προσφοράς» και να συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στην ανακαίνιση των δύο Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» που υλοποιεί η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Συγκεκριμένα, η ΟΠΑΠ μέσω της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς» την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο ή μέσω του υπολογιστή τους να επισκεφθούν τον σύνδεσμο «www.diadromiprosforas.gr», δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παίξουν, να τρέξουν και να προσφέρουν συμμετέχοντας σε 9 προκλήσεις, οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου.

Απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις των Quiz, τρέχοντας τις αποστάσεις που ζητούνται, βγάζοντας φωτογραφίες selfie, προσκαλώντας φίλους και κάνοντας «share» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κάθε ένας θα μπορεί να συγκεντρώνει συνολικά μέχρι και 20 ευρώ εικονικής προσφοράς. Όλα τα χρήματα εικονικής προσφοράς που θα συγκεντρωθούν θα μετατραπούν αυτόματα από την ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση, και θα συμπεριληφθούν όπως και πέρυσι στο ποσό που διαθέτει η εταιρεία για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών νοσοκομείων.

Μάλιστα την ημέρα του 33ου Μαραθωνίου, στις 8 Νοεμβρίου, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής, δρομείς, επισκέπτες ακόμη και τηλεθεατές, θα μπορούν με ένα απλό check in να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία.

Η ΟΠΑΠ προσκαλεί όλους να λάβουν μέρος στη «Διαδρομή Προσφοράς» εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι και φέτος, όπως και πέρυσι, θα αγκαλιάσουν την ενέργεια αυτή. Για τα παιδιά άλλωστε αξίζει να κάνει κανείς την πιο σπουδαία διαδρομή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.