Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Βρετανός τουρίστας καταδικάστηκε σε 350 βουρδουλιές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το σφάλμα που τον έστειλε στη φυλακή.

Τουρίστας ταξίδεψε μέχρι τη Σαουδική Αραβία και το τελευταίο που περίμενε ήταν να βρεθεί κατηγορούμενος για λίγο κρασί. Ο βρετανός συνταξιούχος Karl Andree, συνελήφθη στην Τζέντα τον περασμένο Αύγουστο, όταν βρέθηκαν μπουκάλια με αλκοόλ στο όχημά του.

Το πρώην στέλεχος πετρελαϊκής εταιρείας, κρατήθηκε σε φυλακή κοντά στην Ερυθρά Θάλασσα, που είναι διαβόητη για τα βασανιστήρια. Τώρα, τα παιδιά του 74χρονου εκφράζουν το φόβο ότι η σκληρή αυτή τιμωρία μπορεί να αποβεί μοιραία για τον άντρα, μιας και όπως ισχυρίζονται, η υγεία του είναι ήδη κλονισμένη από τον καρκίνο.

Ο 33χρονος γιος του Andree, Simon, ζήτησε μέχρι και την προσωπική παρέμβαση του Ντέιβιντ Κάμερον, προκειμένου να «βοηθήσει να πάρει τον πατέρα μου σπίτι. Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας θα ακούσει μόνο εσάς». Για το θέμα, έκανε δηλώσεις στο Sky News και ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ο οποίος τόνισε: «Το προσωπικό μας στην πρεσβεία, συνεχίζει να βοηθά τον κ. Andree με τακτικές επισκέψεις και έχουν συχνή επαφή με τον δικηγόρο του και την οικογένειά του. Υπουργοί και ανώτεροι αξιωματούχοι έθεσαν την υπόθεση στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας και αναζητούν τρόπους για την αποφυλάκισή του το συντομότερο δυνατό».


  
Ο Karl Andree




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.