Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Πρόγραμμα διανομής οπωροκηπευτικών από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε συνεργασία με τους Δήμους της πόλης.

Πρόγραμμα διανομής οπωροκηπευτικών σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού θα πραγματοποιήσει για μια ακόμα χρονιά, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τους Δήμους Πειραιά, Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Περάματος.

Η πρώτη διανομή θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, με την διάθεση ροδάκινων στους Δήμους Πειραιά, Περάματος, Κερατσινίου- Δραπετσώνας και Κορυδαλλού και θα συνεχιστεί στις 8/9 με την διανομή στον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Συνολικά, σε αυτή την πρώτη διανομή θα διατεθούν 60 τόνοι ροδάκινα, στο πλαίσιο του προγράμματος των υπουργείων Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Εργασίας για τη λήψη έκτακτων μέτρων στήριξης των παραγωγών ορισμένων οπωροκηπευτικών.

Όπως έχει οριστεί με Υπουργική Απόφαση ωφελούμενοι του προγράμματος θα είναι κατά προτεραιότητα οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης και οι ωφελούμενοι των κοινωνικών παντοπωλείων.

Τα σημεία διανομής θα οριστούν από τον κάθε ένα Δήμο, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.