Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ξανά χιλιάδες αναπληρωτές για αιτήσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επικαιροποίηση, τροποποίηση και νέες αιτήσεις.

Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας θα πρέπει να προσέλθουν τις επόμενες μέρες εκ νέου χιλιάδες αναπληρωτές των ειδικοτήτων της Γενικής Εκπαίδευσης, της Ειδικής Αγωγής και μουσικών ειδικοτήτων προκειμένου να επικαιροποιήσουν τις αιτήσεις που είχαν καταθέσει, αφού εκδοθούν πρώτα τα ΦΕΚ με τις εγκυκλίους των αναπληρωτών.

Πέρα από την επικαιροποίηση των αιτήσεών τους, οι αναπληρωτές, εφόσον το επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν τροποποιήσεις ενώ όσοι δεν είχαν καταθέσει αιτήσεις κατά το παρελθόν να καταθέσουν αίτηση. Η επικαιροποίηση, όπως ενημερωθήκαμε, είναι απαραίτητη για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στους πίνακες ακόμα και αν δεν θέλουν οι εκπαιδευτικοί να κάνουν αλλαγές, ενώ μετά τη διαδικασία επικαιροποίησης θα δίνεται και νέος αριθμός πρωτοκόλλου.

Όσον αφορά την προθεσμία μας ανέφεραν από το Υπουργείο Παιδείας ότι θα δοθεί μια εβδομάδα καθώς οι αναπληρωτές είναι χιλιάδες. Αναμένονται τα ΦΕΚ προκειμένου να καθοριστούν και οι προθεσμίες κατά τις οποίες θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί να προσέλθουν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.