Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Δημοσιογράφος σχολίασε ποδοσφαιριστή και τον βρήκαν νεκρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Αζέρος δημοσιογράφος, Ρασίμ Αλίγιεφ, έχασε τη ζωή του μετά από ένα αρνητικό σχόλιο που έκανε για τη συμπεριφορά ενός παίκτη της Καμπάλα, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα play-offs του Europa League.



Ο Αλίγιεφ είχε σχολιάσει στο facebook την ενέργεια του επιθετικού της Καμπάλα, Ζαβίντ Χουσεΐνοφ, να κουνήσει μια τουρκική σημαία κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Λεμεσσού στην Κύπρο.

O 30χρονος δημοσιογράφος είχε γράψει χαρακτηριστικά πως "ο Χουσεΐνοφ δεν ξέρει να συμπεριφέρεται" και πως "δεν πρέπει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκούς αγώνες".

Το σχόλιο αυτό φαίνεται πως έβγαλε εκτός εαυτού έναν ξάδερφο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με τον Αλίγιεφ, επικοινώνησε μαζί του και τον απείλησε. Εν συνεχεία του κι ενώ φαινόταν να έχει ηρεμήσει, τηλεφώνησε ξανά και ζήτησε από τον Αλίγιεφ να συναντηθούν.

Ο δημοσιογράφος πήγε μόνος του στο ραντεβού, όμως εκεί τον περίμεναν 5 άτομα που τον ξυλοκόπησαν σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική και να υποβληθεί σε εγχείρηση στη διάρκεια της οποίας έχασε τη ζωή του.


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.