Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

3 τρόποι για να απαλλαγείτε από τα μυγάκια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μάθετε τα πάντα για τα ενοχλητικά μυγάκια που μαζεύονται συνήθως πάνω από τα φρούτα σας καθώς και πως να τα εξαφανίσετε από το σπίτι σας.

Το πρόβλημα είναι σύνηθες και συμβαίνει σε όλους. Πόσες φορές σας έχει τύχει να βλέπετε πάνω από τα φρούτα σας μυγάκια ακόμα κι αν δεν έχετε αφήσει καμιά πόρτα ή παράθυρο ανοιχτό; Αν η απάντηση είναι «πολλές» τότε πρέπει να μάθετε από που προέρχονται και πώς μπορείτε να τα εξαφανίσετε.

Οι εντομολόγοι λένε πως μέσα σε μόλις μια εβδομάδα τα αυγά από τα μυγάκια μπορούν να εκκολαφθούν κι αυτός είναι και ο λόγος που εσείς έχετε την αίσθηση ότι εμφανίστηκαν από το πουθενά.

Κλείστε πόρτες και παράθυρα Λένε πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Για να γλιτώσετε, λοιπόν, από τα ενοχλητικά μυγάκια κλείστε πόρτες και παράθυρα. Κατά πάσα πιθανότητα τα μυγάκια μπαίνουν από ανοιχτές πόρτες ή παράθυρα ή τα φέρνετε εσείς οι ίδιοι σπίτι σας όταν ψωνίζετε ώριμα φρούτα τα οποία πολλές φορές έχουν πάνω τους αυγά.

Κρύψτε τα φρούτα σας Ένας άλλος τρόπος για να μην έχετε μυγάκια στο σπίτι είναι να μην έχετε εκτεθειμένα τα φρούτα σας. Σκεπάστε τα με μια πετσέτα ή αποθηκεύστε τα κάπου που δεν θα είναι εκτεθειμένα.

Φτιάξτε παγίδα με κρασί Ένας άλλος τρόπος για να εξολοθρεύσετε τα μυγάκια είναι να βάλετε λίγο κόκκινο κρασί σε ένα μπολ και να το καλύψετε με μεμβράνη τροφίμων. Τρυπήστε τη μεμβράνη με μια οδοντογλυφίδα σε διάφορα σημεία. Τα μυγάκια θα μπουν από τις τρύπες και δεν θα μπορούν να βγουν με αποτέλεσμα να πνίγονται μέσα στο κρασί.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.