Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Πώς ξεσκεπάστηκαν οι αστυνομικοί-εκβιαστές στη Ζάκυνθο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι λέει ο εκβιαζόμενος επιχειρηματίας για όσα του ζητούσαν οι ένστολοι.

Μια καταγγελία, η οποία στη συνέχεια αποδείχτηκε πλαστή, χρησιμοποίησαν οι δύο αστυνομικοί στη Ζάκυνθο για να εκβιάσουν δύο επιχειρηματίες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ενός εκβιαζόμενου στον Alpha.

Οι αστυνομικοί ζητούσαν από τους επιχειρηματίες 20.000 ευρώ για να μην κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο στις επιχειρήσεις τους. Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δύο ανθυπαστυνόμοι εκβίαζαν γενικά καταστηματάρχες στη Ζάκυνθο για φορολογικά θέματα. Έλεγαν στους επιχειρηματίες πως αν τους πληρώσουν θα αρχειοθετήσουν τις συγκεκριμένες καταγγελίες για φορολογικά θέματα που υπήρχαν για τις επιχειρήσεις τους.

Ο ένας από τους δύο ένστολους, που υπηρετούν στην οικονομική αστυνομία, πιάστηκε με τον φάκελο με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια. Ο επιχειρηματίας είπε στον αστυνομικό ότι είχε μαζέψει περίπου 10.000 και ότι τα υπόλοιπα θα του τα έδινε την επόμενη εβδομάδα. Ο αστυνομικός που δεν είχε καταλάβει ότι τον παρακολουθούν πήρε τα χρήματα από τον εκβιασμό και στη συνέχεια τον συνέλαβαν οι άντρες της Ασφάλειας Ζακύνθου.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.