Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ρώσος κοσμοναύτης επισκέφτηκε το ενυδρείο Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Αντόν Σκαπλέροφ βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου για αποθεραπεία.
ο ενυδρείο Κρήτης στις Γούβες Ηρακλείου επισκέφθηκε ο κοσμοναύτης Αντόν Σκαπλέροφ, ο οποίος βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου για αποθεραπεία μετά την επτάμηνη παραμονή του στο διεθνή διαστημικό σταθμό.

ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ο ρώσος κοσμοναύτης βρίσκεται στην περιοχή με την οικογένειά του φίλους του και τους ιατρούς του, ο οποίος δε χάνει στιγμή για να απολαύσει τα αξιοθέατα της Κρήτης.

Ένας από τους σταθμούς του κοσμοναύτη ήταν το «cretaquarium» όπου ξεναγήθηκε από το διευθυντή του Μιχάλη Παπαδάκη και είδε από κοντά τα σπάνια είδη των ψαριών και τον θαλάσσιο κόσμο.

Ο 43χρονος κοσμοναύτης βρίσκεται στη Χερσόνησο Ηρακλείου για να ολοκληρώσει το καθιερωμένο πρόγραμμα φυσικής αποκατάστασής του ένα μήνα μετά την επιστροφή του από το διάστημα στη Γη.

Ο Αντόν Σκαπλέροφ προσγειώθηκε στις 11 Ιουνίου στο Καζαχστάν, ένα μήνα αργότερα από το προγραμματισμένο λόγω μιας σειράς ατυχημάτων, που καθυστέρησαν την επιστροφή του στη γη και πριν από λίγες ημέρες ήλθε στη Χερσόνησο προκειμένου να παραμείνει για τρεις εβδομάδες σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.