Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα τροχαίων στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από την αρχή του έτους έχουν σκοτωθεί 42 άνθρωποι.
Σε κοινωνική μάστιγα εξελίσσονται τα τροχαία στην Κρήτη με το πρώτο εξάμηνο του 2015 να στιγματίζεται από εκατοντάδες τροχαία ατυχήματα εκ των οποίων πολλά εξελίσσονται σε δυστυχήματα.

Σύμφωνα με τα μέχρι και σήμερα δεδομένα, στους δρόμους του νησιού από την αρχή του χρόνου έχουν χάσει τη ζωή τους 42 άτομα, αριθμός που υπερβαίνει κατά πολύ το αντίστοιχο διάστημα του 2014 όταν και οι νεκροί από τροχαία ήταν 26, ενώ το 2013 ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τροχαία στην Κρήτη ήταν 48 άτομα.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες πραγματοποιείται την Κυριακή 26 Ιουλίου στα Χανιά το 13ο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων. Το μνημόσυνο στο οποίο το «παρών» δίνουν οικογένειες θυμάτων τροχαίων από όλο το νησί θα τελεστεί στον ιερό προσκυνηματικό ναό του Αγίου Χριστοφόρου που βρίσκεται μέσα στο πάρκο τροχαίων δυστυχημάτων «Χρήστου Πολέντα» στην τοποθεσία Νεραντζιά Βουκολιών του δήμου Πλατανιά.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η περιφερειακή ενότητα Χανίων, οι δήμοι Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου και ο σύλλογος αρωγής και αλληλεγγύης οικογενειών θυμάτων τροχαίων «Άγιος Χριστόφορος».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.