Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Πέντε πολυτελή ξενοδοχεία στη Βραζιλία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξωτικές διακοπές συνοδευμένες από νότες χλιδής.

Η Βραζιλία είναι μια χώρα με εντυπωσιακά φυσικά τοπία, γραφικά χωριά, πολύβουες αλλά εξίσου εντυπωσιακές μητροπόλεις και μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα στον κόσμο.

Μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία που υπάρχουν στη χώρα βρίσκονται στο Σάο Πάουλο, το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Βραζιλίας. Όμως και το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν πάει πίσω, ιδιαίτερα τώρα που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει και τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Βραζιλία είναι όμως γνωστή ως ένας εξωτικός προορισμός και φυσικά, δεν είναι λίγα τα μέρη που μπορεί να επισκεφθεί κανείς στην τεράστια αυτή χώρα.

Αν αναζητάτε μερικές δόσεις πολυτέλειας στις διακοπές σας, δείτε παρακάτω μερικά πολυτελή ξενοδοχεία στους πιο φημισμένους προορισμούς της χώρας:

1. Copacabana Palace –Ρίο ντε Τζανέιρο



Ίσως το πιο γνωστό ξενοδοχείο της Νότιας Αμερικής και ορόσημο της βραζιλιάνικης αυτής μεγαλούπολης. Όσοι επισκέπτονται το Ρίο ντε Τζανέιρο φωτογραφίζονται (τουλάχιστον) με αυτό το ξενοδοχείο για φόντο. Οι πιο… τυχεροί, μένουν κιόλας σε αυτό.

2. Fasano Rio - Ρίο ντε Τζανέιρο



Ακολουθεί το παράδειγμα του Copacabana Palace. Είναι το ξενοδοχείο που επιλέγουν πολλοί νεαροί σελέμπριτις, που θέλουν να περάσουν μερικές στιγμές πολυτέλειας στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Βρίσκεται μπροστά από την παραλία Ιπανέμα και το σχεδίασε ο γνωστός βιομηχανικός σχεδιαστής, Phillipe Starck. Το εστιατόριο Al Mare του ξενοδοχείου φημίζεται ως ένα από τα καλύτερα της πόλης, με το μενού του να εμπνέεται από γεύσεις της Μεσογείου.

3. Unique –Σάο Πάουλο



Το ξενοδοχείο Hotel Unique στο Σάο Πάουλο ξεχωρίζει για το εκπληκτικό ντιζάιν του. Βρίσκεται απέναντι από το πάρκο Ibirapuera και αποτελεί ένα σημείο «συνάντησης» της τέχνης, της αρχιτεκτονικής, του σχεδίου, της μόδας, της μουσικής, της γαστρονομίας και της υψηλής αισθητικής. Θέλετε κι άλλα;

4. Insolitos – Μπούζιους



Το boutique ξενοδοχείο Insolito βρίσκεται στην πόλη Μπούζιους. Το 2012 είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο παραλιακό ξενοδοχείο της Νοτίου Αμερικής στα βραβεία World Travel Awards. Βρίσκεται στην παραλία Ferradura και ο σχεδιασμός του το εντάσσει αρμονικά στο περιβάλλον του, δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό.

5. Txai Resort - Μπαΐα



Το θέρετρο Txai Resort στη νότια Μπαΐα βρίσκεται κοντά στην πανέμορφη παραλία Itacarezinho στην ακτή Coconut Coast. Αποτελεί ένα μικρό επίγειο παράδεισο, με οικολογικό σχεδιασμό που δεν υπολείπεται σε πολυτέλεια. Διαθέτει 38 ιδιωτικά bungalows, τα οποία είναι διασκορπισμένα σε μια μεγάλη έκταση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.