Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Τουλάχιστον ένας νεκρός από πυρά σε στρατολογικό γραφείο στο Τενεσί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μάρτυρες κάνουν λόγο για πολλούς πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία της πόλης
.

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ σήμερα σε ένα στρατολογικό γραφείο στο Τενεσί, σκοτώνοντας τουλάχιστον έναν αστυνομικό, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Τσατανούγκα, όπου σημειώθηκε το επεισόδιο.

Από την πλευρά του, ένας εκπρόσωπος της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Πολιτείας, ο Τζον Χάρμον, έκανε λόγο για «πολλούς πυροβολισμούς σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες», χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. «Η κατάσταση είναι ρευστή», πρόσθεσε.

Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WRCB, το οποίο ανήκει στο δίκτυο του NBC, μετέδωσε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία και ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί σε ένα εμπορικό κέντρο, στη βάση του ναυτικού και σε άλλα σημεία.

«Έχουμε πληροφορίες που κάνουν λόγο για έναν αστυνομικό που δέχτηκε πυρά. Ο ύποπτος έχει πέσει επίσης στο έδαφος», είπε ο δήμαρχος Άντι Μπέρκι ο οποίος δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν ο δράστης είναι νεκρός ή τραυματίας.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ένα κτίριο στην πόλη Τσατανούγκα, όχι όμως και στη στρατιωτική βάση του που βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Για προληπτικούς λόγους οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν όλη την περιοχή της βάσης που περιλαμβάνει επίσης εμπορικά καταστήματα και ένα σχολείο.

Μια αυτήκοος μάρτυρας που εργάζεται σε υαλοπωλείο κοντά στη βάση επιβεβαίωσε ότι η περιοχή αποκλείστηκε λίγο μετά τις 18:00 (ώρα Ελλάδας) που ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί. «Ακούσαμε πολλούς πυροβολισμούς... Ήταν τρομαχτικό» είπε η Μέριλιν Χάτσισον.

Το Πανεπιστήμιο Λι που βρίσκεται στο Κλίβελαντ του Τενεσί και απέχει 50 χιλιόμετρα, αποκλείστηκε επίσης για προληπτικούς λόγους. Με ανάρτηση στον ιστότοπό του το εκπαιδευτικό ίδρυμα κάλεσε όλους τους σπουδαστές να παραμείνουν στους κοιτώνες τους μέχρι νεωτέρας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.