Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Μεσσηνία: Γνωρίστε τους πρώτους των πρώτων στις πανελλήνιες εξετάσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Ιωάννα και ο Παναγιώτης έκαναν περήφανους τους γονείς τους.

Στις πανεπιστημιακές σχολές της προτίμησής τους θα σπουδάσουν οι δυο απόφοιτοι του Λυκείου Χώρας καθώς... οι υψηλότερες βαθμολογίες που συγκέντρωσαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, τους επιτρέπουν να τις επιλέξουν.




Ο Παναγιώτης Μαθιόπουλος είναι εκείνος που... τερμάτισε πρώτος στις φετινές πανελλαδικές από το Λύκειο Χώρας. Ηταν από τη θεωρητική κατεύθυνση κι έβγαλε 18.062 μόρια και ΒΠ 18,30. Πρώτη του επιλογή είναι η Νομική. «Ηταν αρκετά δύσκολη χρονιά, αλλά με σωστό προγραμματισμό και διάβασμα πέτυχα τους στόχους μου. Παρότι τα θέματα ήταν λίγο πιο δύσκολα από πέρυσι, έμεινα ευχαριστημένος από το πώς τα πήγα» λέει ο ίδιος.



Η Ιωάννα Παρνασσά από το ίδιο σχολείο έβγαλε ΒΠ 17,23 και είναι από τη θετική κατεύθυνση. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα δηλώσει, πάντως την ενδιαφέρει ο κλάδος της υγείας: Ιατρική, Βιολογία, Φαρμακευτική.


Η ίδια θεωρεί πως τα κατάφερε χάρη στο αρκετό διάβασμα και στη μεγάλη συγκέντρωσή της κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Τα θέματα τα βρήκε αρκετά δύσκολα, αλλά είναι χαρούμενη που η ίδια τα πήγε καλά. Τώρα που δεν έχει άλλο διάβασμα, θέλει να ασχοληθεί με το βόλεϊ. Τα αγαπημένα της μαθήματα ήταν η Χημεία και η Βιολογία. Αλλωστε και στα δύο αυτά μαθήματα έγραψε πολύ καλά: 17 και 19.


 

Πηγή: http://www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.