Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τελευταία μέρα για το μηχανογραφικό της Κύπρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι έγγραφα χρειάζονται μαζί με την αίτηση.

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την ταχυδρομική αποστολή του μηχανογραφικού για τα Τμήματα των δυο δημοσίων πανεπιστημίων της Κύπρου (Αιτήσεις από 1η έως 22 Ιουλίου - με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και 22 Ιουλίου 2015).

Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται για το λεγόμενο «δεύτερο μηχανογραφικό», το μηχανογραφικό δελτίο της Κύπρου θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο μηχανογραφικό, να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα και να τα αποστείλουν στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1, Πανεπιστημιούπολη, 1678, Τ.Θ. 20537 Λευκωσία, Κύπρος, αναγράφοντας στο φάκελο την ένδειξη «Αίτηση Ελλαδιτών Υποψηφίων για εισδοχή 2015».

Οι υποψήφιοι πρέπει να επισυνάψουν μαζί με την αίτησή τους τα εξής επικυρωμένα αντίγραφα:

1. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

2. Αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

3. Βεβαίωση επιτυχίας σε ειδικό μάθημα, βάσει κατάστασης επιτυχόντων από το Λύκειο αποφοίτησης ή/και δίπλωμα Αγγλικών, όπου αυτό απαιτείται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν την αίτηση εισδοχής καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση, τη σίτιση και τις παρεχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία υποτροφίες και επιδόματα, από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρουwww (ucy. ac.cy/fmweb) ή από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (www.cut. ac.cy/studies).

Μπορούν επίσης να τις εξασφαλίσουν από το Σπίτι της Κύπρου, της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα (Ξενοφώντος 2Α, ΤΚ 105 57 Σύνταγμα, τηλ. 210 373 4934/914/913) και από το Γενικό Προξενείο Κύπρου στη Θεσσαλονίκη (Λεωφ. Νίκης 37, ΤΚ 54013, τηλ. 231 026 0611/0697).

Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις ιστοσελίδες των δυο Πανεπιστημίων γύρω στις αρχές Αυγούστου 2015 και θα κοινοποιηθούν ΚΕ/ΚΒ/ΜΧ - 2 - 24.02.2015 επίσης, τόσο στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα, όσο και στο Προξενείο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη. Σημ.: Παρακαλώ σημειώστε ότι πέραν της αίτησης εισδοχής που είναι κοινή για τα δύο Πανεπιστήμια, θα πρέπει να υποβληθούν ξεχωριστές αιτήσεις για στέγαση στις φοιτητικές εστίες, σίτιση, υποτροφίες και άλλα επιδόματα.

Το έντυπο μηχανογραφικό και πληροφορίες


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.