Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ινδή «μάγισσα-γιατρός» έβαλε βρέφος δύο ημερών να περπατήσει!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κρατούσε από τον αυχένα για να πέσει ο πυρετός - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.
Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στην Ινδία μετά την κοινοποίηση του παρακάτω βίντεο που δείχνει ένα βρέφος δύο ημερών να κλαίει τρομοκρατημένο ενώ μάγισσα-γιατρός το κρατά από τον αυχένα και το αναγκάζει να περπατήσει για να… πέσει ο πυρετός του!

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων χωρικών σε χωριό στο κρατίδιο Assam και σύμφωνα με τη Daily Mail, το παιδί παρέδωσαν στη «γιατρό» οι ίδιοι οι γονείς του, για να θεραπεύσει τον πυρετό που είχε από τη γέννησή του.

Εκείνη τους είπε να το γδύσουν και το έβαλε να κάνει αυτό το περίεργο τελετουργικό για να πέσει ο πυρετός.

Το βρέφος έκλαιγε κι έδειχνε τρομοκρατημένο ενώ ένας από τους παρευρισκόμενους κατέγραψε τη «θεραπεία» σε βίντεο το οποίο έστειλε στις Αρχές της επαρχίας Morigaon. Έτσι κατέφτασε στο χωριό η αστυνομία και φρόντισε για τη μεταφορά του μικρού αγοριού στο νοσοκομείο.

Κρατικός αξιωματούχος της Morigaon είπε πως το αγόρι είχε πυρετό αλλά πλέον η υγεία του είναι καλή. «Πρέπει να βελτιώσουμε το σύστημα περιγεννητικής φροντίδας», τονίζει.

Η μία από τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν είναι η «γιατρός- μάγισσα».

Κρατικοί αξιωματούχοι απηύθυναν έκκληση στις μέλλουσες μητέρες να αποφεύγουν τέτοιου είδους «θεραπείες» και ανακοίνωσαν εκστρατεία ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.