Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Γνωρίστε το Αισθητικό Δάσος Υμηττού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Εκδρομή» με τη Φιλοδασική το πρωί του Σαββάτου.

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών καλεί τους πολίτες σε μια βόλτα γνωριμίας στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού, το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 11 το πρωί.

«Παίζοντας» οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν το Βοτανικό Μονοπάτι του Αισθητικού Δάσους, θα παρατηρήσουν τα βότανα που περιλαμβάνει και θα ανακαλύψουν σε τι χρησιμεύουν. Κάθε οικογένεια που συμμετέχει θα πάρει το δικό της βότανο από το φυτώριο της Φιλοδασικής για να να το φυτέψει και να το φροντίζει στο σπίτι.

Το οικογενειακό αυτό πρόγραμμα στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού και τις δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους συντονίζουν η παιδαγωγός Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος Κατερίνα Λιάπη.

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής και επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει οικογένειες, σχολεία και παιδιά κοντά στη φύση, μέσα από τα εκπαιδευτικά και τα οικογενειακά προγράμματα που συντονίζει.

Πληροφορίες
Σάββατο 23 Μαΐου
Στον χώρο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού πίσω από τη Μονή Καισαριανής.
Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)
Ώρα συνάντησης: 11.00 (Παράκληση να είστε εκεί 10’λεπτά νωρίτερα).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 10 ευρώ ανά οικογένεια (τα έσοδα στηρίζουν τη δράση της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών).
ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ: Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ: Νερό, άνετα ρούχα, παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.