Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Βραζιλία: Ανησυχία από την καθυστέρηση σε Ολυμπιακά έργα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Ρίο ντε Τζανέιρο ψάχνει για καινούργιο χώρο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο του 2016, αφού οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι οι αλλαγές στον καθορισμένο χώρο δεν θα τελειώσουν έγκαιρα.

Οι αγώνες υδατοσφαίρισης θα διεξάγονταν στο υδατικό πάρκο Χούλιο Ντελαμέρ, αλλά οι εργασίες διαμόρφωσης δεν έχουν καν ξεκινήσει και το επίσημο άνοιγμα των Ολυμπιακών είναι σε λιγότερο από 15 μήνες. Η καθυστέρηση οφείλεται σε διαφωνίες μεταξύ της τοπικής κυβέρνησης, στην οποία ανήκει το κτίριο, και της ιδιωτικής εταιρείας που το διαχειρίζεται.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρά το γεγονός ότι η αλλαγή χώρου θα δυσκολέψει όσους έχουν κάνει αίτηση για εισητήρια, οι διοργανωτές είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί καινούργιος χώρος. "Αυτό δεν μας ανησυχεί", δήλωσε ο Λέαντρο Εσπιντόλα, της τοπικής κυβέρνησης του Ρίο ντε Τζανέιρο, σε δημοσιογράφους αφού συναντήθηκε με μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Οι πιθανές αλλαγές σε χώρους διεξαγωγής αγώνων έχουν αυξήσει τις ανησυχίες για τον αν το Ρίο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς το 2016, ενώ μια πρόσφατη αναφορά του Ρόιτερς έδειξε ότι οι προετοιμασίες της πόλης βρίσκονται πρακτικά πολύ πίσω από εκείνες του Λονδίνου σε παρόμοιο στάδιο πριν τους Ολυμπιακούς του 2012.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.