Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Τρομερό το πόσο λίγο κόστιζε γι’ αυτούς μια ανθρώπινη ζωή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η χήρα του Μανώλη Καντάρη μιλά για τη δολοφονία του άντρα της.

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από τρεις Αφγανούς στο κέντρο της Αθήνας, που προκάλεσε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα τυφλής βίας εναντίον αλλοδαπών.

Το μοιραίο εκείνο πρωινό περιγράφει η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη, μιλώντας στο Mega.

«Αποφάσισα μαζί με τη μητέρα μου να κατέβουμε και να προχωρήσουμε στο δρόμο προς το πάρκινγκ και να δούμε τι συμβαίνει. Αυτό που είδα μπροστά μου ήταν κάτι φρικαλέο που δεν θέλω να περιγράψω και να επαναλάβω», λέει η χήρα του Μανώλη Καντάρη.

«Αυτό που μου φάνηκε τρομερό ήταν το πόσο λίγο κόστιζε γι’ αυτούς μια ανθρώπινη ζωή. Ήταν τρεις εναντίον ενός. Θα μπορούσαν να τον έχουν ακινητοποιήσει, τραυματίσει… Δεν υπήρχε λόγος να τον σκοτώσουν», συμπληρώνει.

Ωστόσο, η ίδια δεν ταυτίζει τους δολοφόνους του συζύγου της με τους μετανάστες που ψάχνουν σωτηρία στην Ευρώπη. Πιστεύει όμως ότι η Πολιτεία θα μπορούσε να πάει μέτρα για να ελέγξει την κατάσταση.

«Οι άνθρωποι αυτοί όπως και πάρα πολλοί άλλοι μετανάστες είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι, έρχονται σε μια χώρα για ένα καλύτερο μέλλον», εξηγεί. «Όμως με τον αριθμό που κατακλύζουν την Ελλάδα είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει ένας έλεγχος. Και ο έλεγχος πλέον είναι απολύτως απαραίτητος», τονίζει.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.