Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Αγνοούσε την εγκυμοσύνη της μέχρι που το κατάλαβε ο σύντροφός της!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είχε φτάσει στις 32 εβδομάδες.

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που μοιάζουν απίστευτες: γυναίκες που εγκυμονούν το συνειδητοποιούν μόνο λίγο πριν γεννήσουν ή ακόμα και στη γέννα. Αυτή τη φορά η υπόθεση είναι ακόμα πιο απίστευτη: την εγκυμοσύνη κατάλαβε ο σύντροφος της γυναίκας, όταν έβαλε το χέρι του πάνω στην κοιλιά της και το μωρό τον κλώτσησε!

Η Abby Wake από την Καλιφόρνια δεν είχε ιδέα πως ήταν έγκυος παρότι ένιωθε κάποια ασυνήθιστα συμπτώματα στην κοιλιά της, τα οποία απέδωσε όμως σε δυσανεξία σε κάποια τρόφιμα.

Ο σύντροφός της, Jarryd Gorman, ήταν εκείνος που ανακάλυψε πως περιμένουν μωρό όταν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας έβαλε το χέρι του πάνω στην κοιλιά της και ένιωσε μια κλωτσιά από το μωρό που δεν ήξερε πως περιμένει!

«Ένιωσα το μωρό να κλωτσά, την κοίταξα και της είπα: ‘νομίζω πως είσαι έγκυος’», είπε ο Jarryd στο CBS, «πρέπει να πάμε άμεσα σε γιατρό!»



Η Abby υποστηρίζει πως δεν είχε νιώσει κανένα σύμπτωμα της εγκυμοσύνης- ούτε πρωινές ναυτίες ούτε πόνους στην πλάτη- προσθέτοντας πως δεν είχε ποτέ τακτικό κύκλο περιόδου.

Η κοιλιά της φούσκωσε βέβαια αλλά εκείνη θεώρησε πως απλά είχε πάρει βάρος και πως έπασχε και από φουσκώματα.
Στα προβλήματα του εντέρου της απέδωσε και τις κινήσεις του μωρού που είχε νιώσει. Η ίδια έχει δυσανεξία στη λακτόζη και τα απέδιδε όλα εκεί. «Δεν ένιωσα κλωτσιές ούτε μεγάλες κινήσεις, ήταν περισσότερο σαν γαργαλητό», εξηγεί.

Όταν όμως με τον Jarryd επισκέφθηκαν γυναικολόγο, ήταν ολοφάνερο πως θα γινόταν μητέρα.

«Ο γιατρός είπε πως είμαι έγκυος 32 εβδομάδων, εμείς μείναμε άναυδοι, είπαμε: ‘τι;’», λέει στη Daily Mail.

Η απρόσμενη- και απαρατήρητη- εγκυμοσύνη ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για το ζευγάρι και η Abby είπε πως το να γίνει μητέρα μια μέρα ήταν «πολύ σημαντικό» αλλά νόμιζε πως θα της συνέβαινε μερικά χρόνια αργότερα.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.