Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Η φωτογραφία που έγινε viral... χωρίς να υπάρχει λόγος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την τράβηξε και την προώθησε ένας εργαζόμενος στη Google.

Άραγε, γιατί αυτή η φωτογραφία με δυο γυναίκες που αγκαλιάζονται σε έναν σταθμό τρένου στη Βραζιλία, έγινε viral; Ο Βραζιλιάνος Nelson Felippe ανέβασε τη συγκεκριμένη εικόνα στη σελίδα του στο Facebook την Τετάρτη, και από τότε, έχει μοιραστεί εκατοντάδες φορές. Γιατί;

Στο συνοδευτικό κείμενο, ο Felippe -εργάζεται στη Google-, γράφει: «Δεν είναι προκατειλημμένος. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να κάνουν ότι θέλουν με τις ζωές τους. Αλλά θεωρώ ότι είναι παράλογο που πρέπει να αναγκάζομαι να γίνομαι μάρτυρας μιας τέτοιας σκηνής. Ότι κάνει ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή είναι δική του δουλειά, αλλά ναι, ότι κάνουν δημόσια με αφορά. Και αρνούμαι να δω μια σκηνή σαν και αυτή. Προκαλούν το κοινωνικό αίσθημα, και είναι και επικίνδυνο. Αν κάποιος πεθάνει, ποιος θα φταίει; Τι θα συμβεί σε ένα παιδί που θα δει αυτή τη σκηνή;», διερωτάται ενώ όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα παραλήρημα για τις δυο κοπέλες, ξαφνιάζει όμως και ιδού πως καταλήγει:

«Τα παιδιά θα θεωρήσουν φυσιολογικό να περιμένει κανείς το τρένο στην αποβάθρα πίσω από την κίτρινη γραμμή. Οπότε, μην κάνετε όπως εκείνος ο τύπος (εννοεί τον άντρα μέσα στον κόκκινο κύκλο). Ακολουθήστε το παράδειγμα των δυο κοριτσιών και σταθείτε πίσω από τη γραμμή…».
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.