Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Έκλεβε από το πετρέλαιο της Πολεμικής Αεροπορίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν άφηνε την αστυνομία και την Αεροπορία να κάνουν έλεγχο στο οικόπεδό του, από το οποίο περνούσε ο αγωγός καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας...

Ο λόγος για έναν 49χρονο από τη Θήβα, απόστρατο της Αεροπορίας, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο μαύρο χρυσό, που περνούσε μέσα από την αυλή του και "έβαλε χέρι" στον αγωγό. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία κατάφεραν να εντοπίσουν τον υπεύθυνο της "διαρροής" των καυσίμων από αγωγό μονάδας καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας, που εδρεύει στην περιοχή Αλιάρτου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος δεν επέτρεπε στους πρώην συναδέλφους του να κάνουν έλεγχο στο τμήμα του αγωγού, που περνούσε μέσα από το οικόπεδό του, ωστόσο όταν δόθηκε γραπτή εντολή από τον Εισαγγελέα ο έλεγχος έγινε και έτσι η δράση του τελείωσε.

Όπως διαπιστώθηκε ο 49χρονος απόστρατος είχε σκάψει το έδαφος, είχε τρυπήσει και δημιουργήσει σπείρωμα στον αγωγό και τοποθετώντας κατάλληλη κατασκευή, αντλούσε και μετάγγιζε καύσιμα, τα οποία με πρόσμιξη κοινού πετρελαίου, ήταν κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν σε λέβητες και κινητήρες πετρελαίου κίνησης .

Αυτό που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί είναι για πόσο καιρό γινόταν αυτό και ποια είναι η ποσότητα των καυσίμων που έχει κλέψει ο 49χρονος, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στη διάπραξη άλλων παρόμοιων αδικημάτων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.