Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Μητέρα έβαλε φωτιά στην 7χρονη κόρη της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το παιδί επιβίωσε αλλά νοσηλεύεται με βαριά εγκαύματα.

Η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης απαγγέλθηκε σήμερα σε 27χρονη μητέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αφού συνελήφθη επειδή έβαλε φωτιά στην 7χρονη κόρη της.

Μητέρα έβαλε φωτιά στην 7χρονη κόρη της

Το περιστατικό και η σύλληψη της Πόρσε Ράιτ, έγινε το Σαββατοκύριακο μετά από καταγγελίες γειτόνων οι οποίοι είδαν την γυναίκα να λούζει με βενζίνη το μικρό κορίτσι και στη συνέχεια να ανάβει ένα σπίρτο και να το πετά πάνω της, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας του Σακραμέντο.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο το κορίτσι ήταν ζωντανό αλλά έφερε βαριά εγκαύματα σε όλο του το σώμα και στο πρόσωπο. Η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εδώ και 3 μέρες και αναμένεται να επιζήσει.

Σύμφωνα τους γείτονες της περιοχής τα περιστατικό ήταν αποτρόπαια τρομακτικό. «Το δέρμα της ήταν τόσο καμένο που είχε ξεφλουδίσει παντού. Ήταν τρομερό, έβλεπα το παιδί να υποφέρει» δήλωσε ο γείτονας Frank Taylor, που ήταν και αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ ανέφερε πως πολλές φορές μέχρι τότε είχε ακούσει την μητέρα να κακοποιεί λεκτικά το παιδί.

Όπως έγινε γνωστό από την έρευνα, η Ράιτ, στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί για βιαιοπραγία, ενδοοικογενειακή βία και πορνεία, ενώ αυτή τη φορά αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να της επιφέρουν και ισόβια κάθειρξη. Παρόλα αυτά άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής, εφόσον δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν άλλα μέλη στην οικογένεια.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.