Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Έφυγε από τη ζωή ο δερματολόγος των σταρ Φρέντερικ Μπραντ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο δρ Φρέντερικ Μπραντ είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το ομώνυμο label με προϊόντα ομορφιάς που λατρεύουν οι γυναίκες. Σε αυτόν μάλιστα χρωστά το νεανικό της δέρμα η Μαντόνα. Δυστυχώς πριν από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 65 ετών κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.



Οι αρχές ανέφεραν πως ο ίδιος έδωσε τέλος στη ζωή του. Τα διεθνή δίκτυα αναφέρουν πως ο διάσημος δερματολόγος έπασχε από κατάθλιψη εδώ και καιρό, μια κατάσταση που επιδεινώθηκε μετά την προβολή της τηλεοπτικής σειράς Unbreakable Kimmy Schmidt με την υπογραφή της Τίνα Φέι. Εκεί ο ηθοποιός Μάρτιν Σορτ εμφανίζεται σαν μια καρικατούρα του γνωστού δερματολόγου με παραμορφωμένο πρόσωπο από το μπότοξ και εκκεντρικές συνήθειες.

«Ήταν μια ατυχής σύγκριση, σε κανέναν δεν θα άρεσε. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ακόμα και bullying. Προφανώς δεν είναι αυτός ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτήν την απόφαση, σίγουρα όμως έβλαψε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του» σχολίασε συγγενής του στο περιοδικό People.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.