Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Πυροσβέστες έβγαλαν selfie μπροστά από φλεγόμενο κτίσμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την ώρα που μέσα πέθαιναν 17 άτομα.

Οι δυο αυτοί πυροσβέστες, μετά τη συγκεκριμένη φωτογραφία θα αναγκαστούν να αναζητήσουν άλλη εργασία. Μέσα στο κτίσμα που φλέγεται πίσω τους, βρήκαν τραγικό θάνατο 17 άτομα και εκείνοι έβγαζαν selfies…

Ο Ilya Bykov, 30 ετών και ο Rostislav Krylov, 28 ετών, κλήθηκαν στο σημείο όπου συνολικά 55 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και δυο αξιωματικοί της αστυνομίας. Η φωτιά στο εμπορικό κέντρο στο Καζάν στη κεντρική Ρωσία, ξεκίνησε από μια καφετέρια και γρήγορα εξαπλώθηκε και στους άλλους χώρους.

Η φωτογραφία των δυο πυροσβεστών, ανέβηκε στα social media εγείροντας φυσικά μια σειρά από οργισμένες αντιδράσεις: «Χριστέ μου! Οι άνθρωποι πίσω τους πεθαίνουν και αυτοί οι άντρες βγάζουν φωτογραφίες! Υποτίθεται ότι σώζουν ζωές», έγραψε ο Yegor Tokaryev κάτω από τη φωτογραφία.

«Με αρρωσταίνει η σκέψη ότι την ώρα που άνθρωποι καίγονταν, αυτοί οι δυο συμπειφέρονταν σαν να πρόκειται για αστείο», σχολίασε η Svetlana Kapustina. Οι αρχές αναμένεται να πάρουν μέτρα και οι δυο νεαροί πιθανότατα θα βρεθούν εκτός σώματος.

 



Πηγή: https://mail.google.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.