Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Πλήθος ενθάρρυνε απελπισμένο άντρα να αυτοκτονήσει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον παρότρυναν να πηδήξει από το περβάζι.

Σημεία των καιρών; Η αστυνομία στην Βρετανία, συγκρούστηκε με άτομα που προέτρεψαν απελπισμένο άντρα να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα! Το θύμα, ηλικίας 40 ετών, ενθαρρύνθηκε να πηδήξει από το περβάζι όπου απειλούσε να πέσει, από την οροφή ενός πολυόροφου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

Ορισμένοι μάλιστα κατέγραψαν με το κινητό τους την όλη τραγωδία! Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στα τοπικά μέσα, ορισμένα άτομα του όχλου συγκεντρώθηκαν κάτω από το σημείο όπου απειλούσε να βουτήξει στο κενό ο 40χρονος και του φώναζαν «ενθαρρυντικά» λόγια: «Προχώρα», «Έλα, πήδα» και «για να δούμε πόσο μακριά μπορείς να αναπηδήσεις!».

Αξιωματικοί της αστυνομίας κλήθηκαν έξω από εμπορικό κέντρο Southwater στο Telford, και δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του ειδικού διαπραγματευτή ο οποίος προσπάθησε να μεταπείσει τον άντρα, τελικά εκείνος έκανε πράξη την απειλή του.

Χθες, η αστυνομία καταδίκασε τις «φρικτές» ενέργειες όσων συγκεντρώθηκαν για να χλευάσουν τον άτυχο άντρα, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Το σημείο της τραγωδίας

 



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.