Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Μυτιλήνη: Μάθημα με γάντια και κασκόλ στα ΙΕΚ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μάθημα σε πολικές θερμοκρασίες με γάντια και σκουφιά κάνουν στα ΙΕΚ Μυτιλήνης, στα ΕΠΑΛ και στην ΑΣΠΑΙΤΕ.



«Απουσία» θέρμανσης καταγγέλλουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ και σπουδαστές της ΑΣΠΑΙΤΕ και των ΙΕΚ Μυτιλήνης στο lesvospost.com. Μαθητές και σπουδαστές κάνουν μάθημα με γάντια, κασκόλ και σκουφιά μέσα στις παγωμένες αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος με τα χρόνια προβλήματα.

Οι μαθητές αντιλαμβάνονται τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά επισημαίνουν ότι ο αδυνατούν σε συνθήκες κρύου, με θερμοκρασίες που φθάνουν το -2 να παρακολουθήσουν με προσοχή τα μαθήματα.

Μέχρι στιγμής ο καιρός ήταν ευνοϊκός ωστόσο με τις τελευταίες πολικές θερμοκρασίες με το που άνοιξαν ξανά τα ΙΕΚ Μυτιλήνης την Τετάρτη φάνηκε το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τη θέρμανση ειδικά στα ΙΕΚ Μυτιλήνης και την ΑΣΠΑΙΤΕ που κάνουν μαθήματα κατά τις βραδινές ώρες 15:00 με 20:30.

Τα αποθέματα πετρελαίου που υπάρχουν στα σχολεία είναι πολύ μικρά και επαρκούν για λίγες μόνο μέρες ενώ εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης επισημαίνουν ότι αν δεν φτάσουν οι επιχορηγήσεις για την προμήθεια πετρελαίου, θα αναγκαστούν να κλείσουν τα σχολεία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.