Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Μωρό γεννήθηκε με δύο δοντάκια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία μαμά σοκαρίστηκε όταν είδε ότι το νεογέννητο μωράκι της γεννήθηκε με δύο τέλεια διαμορφωμένα μπροστινά δοντάκια!

Η Alyssa Bailey γεννήθηκε τρεις ημέρες μετά τα Χριστούγεννα έχοντας ήδη τους δύο μεσαίους κοπτήρες, δηλαδή τα δύο κάτω μπροστινά δόντια τα οποία όμως θα έπρεπε να βγάλει στους 4 – 6 πρώτους μήνες της ζωής της!

Η μαμά της Jaklina δήλωσε: «Όταν την είδαν όλοι, σοκαρίστηκαν!»

Οι γιατροί ωστόσο ήταν καθησυχαστικοί και της είπαν πώς ένα σε περίπου 2.000 έως 3.000 μωρά γεννιούνται με δόντια και πώς δεν αποτελεί πρόβλημα. Τη συμβούλεψαν ωστόσο να είναι προσεκτική καθώς εάν τα δόντια είναι πολύ χαλαρά μπορεί να πέσουν και να προκαλέσουν πνιγμό.

Το Σεπτέμβριο του 2013 άλλη μια μαμά, η Vicki Griffiths αποφάσισε να μην θηλάσει το κοριτσάκι της Eva Faith επειδή γεννήθηκε με δύο πολύ γερά και κοφτερά δόντια στην πόλη Middlesbrough της Μεγάλης Βρετανίας.

«Ο σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν σε κατάσταση σοκ, το ίδιο και οι μαίες. Στην αρχή που είχε το στοματάκι της κλειστό και δεν το προσέξαμε. Όταν όμως είδαμε τα δοντάκια ήταν πολύ παράξενο», δηλώνει χαρακτηριστικά η Griffiths.

«Είχα σκοπό να θηλάσω αλλά όταν είδα τα δοντάκια πτοήθηκα. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να με κατηγορήσει», συμπληρώνει η ίδια.

Ο Jonathan Wyllie, πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας και νεογνολόγος δηλώνει «Τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν περίπου 3 φορές κάθε δύο χρόνια ενώ τα μωρά που γεννιούνται με δόντια έχουν συνήθως πολύ χαμηλά ούλα.»




Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.