Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Διακοπή της κυκλοφορίας στα Τέμπη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών θα προχωρήσει ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών:

- Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου (07.00 - 20.00)
- την Τρίτη 11 Νοεμβρίου (07.00 - 20.00)
- την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου (07.00 - 20.00).

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Στο μεταξύ, θα μειωθεί η τιμή των διοδίων του Μοσχοχωρίου για τις ημέρες διακοπής της κυκλοφορίας για όσους πληρώνουν τοις μετρητοίς.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, οι τιμές διοδίων του Σταθμού Διοδίων Μοσχοχωρίου – μόνο για την πληρωμή με μετρητά - θα διαμορφωθούν ως εξής:«Οι τιμές διοδίων για τις συναλλαγές με πομποδέκτη, καθώς και οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα παραμείνουν ίδιες» καταλήγει η εταιρεία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.