Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Με αντιασφυξιογόνες μάσκες έσωσαν άπλυτο άντρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιασφυξιογόνες μάσκες χρειάστηκε να φορέσουν οι πυροσβέστες για να σώσουν έναν υπέρβαρο άντρα που ζούσε για πέντε χρόνια άπλυτος.Το διαμέρισμά του είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο καθώς ο κλινήρης και υπέρβαρος άντρας ζούσε μόνος του στη Γερμανία και δεν ήταν σε θέση να αυτοεξυπηρετηθεί. Έτρωγε μόνο πίτσες και τα βρώμικα κουτιά βρίσκονταν διάσπαρτα στο πάτωμα.

Οι γείτονές του στην πόλη Νούρτιγκεν κοντά στη Στουτγκάρδη, που έως τότε δεν είχαν ασχοληθεί με την ύπαρξή του, όταν είδαν τους πυροσβέστες να φθάνουν με αντιασφυξιογόνες μάσκες και ειδικές στολές φοβήθηκαν ότι δέχονταν κάποιου είδους επίθεση με χημικά.

Ένας από τους γείτονες ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία όταν άκουσε τον άντρα να χτυπάει ρυθμικά το ταβάνι και να καλεί σε βοήθεια. Ο πρώτος πυροσβέστης που μπήκε στο διαμέρισμα, βγήκε αμέσως πανικόβλητος κι εξήγησε στην υπηρεσία του ότι θα έπρεπε να πάρουν ειδικά μέτρα για να μεταφέρουν τον ασθενή που δεν μπορούσε ούτε να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, τα σκουπίδια έφταναν μέχρι το γόνατο. Τα σαπισμένα υπολείμματα τροφής είχαν προσελκύσει ζωύφια που πετούσαν παντού. Το μέγεθος του άντρα ήταν τέτοιο που χρειάστηκε γερανός για να τον βγάλουν από το σπίτι και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.