Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Οι καλύτερες εφαρμογές για τέλειες φωτογραφίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και οι φωτογραφίες σας δε θα είναι ποτέ ξανά ίδιες.

Μπορεί οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων να βελτιώνονται συνεχώς, ωστόσο οι κατάλληλες εφαρμογές είναι αυτές που θα δώσουν ένα «ξεχωριστό αέρα» στις φωτογραφίες όλων των επίδοξων φωτογράφων «εκεί έξω», που κυκλοφορούν με ένα smartphone στο χέρι...

Δείτε παρακάτω μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για τις… καλύτερες φωτογραφίες!

1. CycloramicΗ εφαρμογή Cycloramic «εκμεταλλεύεται» τις δονήσεις του iPhone για να περιστρέφεται και να βγάζει τις καλύτερες πανοραμικές φωτογραφίες.

Τιμή: για iPhone 5/5S $1.99, για iPhone 6 δωρεάν

2. ManualΗ συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις της κάμερας, προκειμένου να ρυθμίζει κανείς το κλείστρο, το ISO, την ισορροπία λευκού, την εστίαση, και την αντιστάθμιση έκθεσης, όπως εκείνος θέλει.

Τιμή: $1.99 (iOS)

3. StorehouseΤο Storehouse μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε ζωντανές οπτικές αφηγήσεις, για να «λέτε» μέσα από τις φωτογραφίες σας τις δικές σας ιστορίες.

Διατίθεται δωρεάν (iOS)

4. LitelyΗ εφαρμογή Litely θα σας προσφέρει μερικά πολύ ωραία, «απαλά» φίλτρα, για να δώσετε ένα πιο «ρομαντικό» τόνο στις φωτογραφίες σας.

Διατίθεται δωρεάν (iOS)

5. Camera+Η εφαρμογή Camera+ έχει περισσότερα από 28 εκατ. downloads και μάλλον, θα υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό. Μήπως έχει έρθει η ώρα να τη δοκιμάσετε κι εσείς;

Τιμή: $1.99 (iOS)

Το σχετικό αφιέρωμα δημοσιεύτηκε στο Business Insider.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.