Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Ασυνεννοησία για τον Έμπολα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι ο κυβερνήτης της πολιτείας δεν ενημέρωσε για τους νέους κανόνες που αφορούν τους ταξιδιώτες.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο δεν ενημέρωσε τους αξιωματούχους της πόλης της Νέας Υόρκης προτού ανακοινώσει την επιβολή υποχρεωτικής καραντίνας για ορισμένους επιβάτες που φθάνουν σε αεροδρόμια γύρω από την πόλη από χώρες οι οποίες έχουν πληγεί από τον Έμπολα, δήλωσε ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Ο ντε Μπλάζιο αρνήθηκε να επικρίνει ή να σχολιάσει τους νέους κανόνες οι οποίοι επηρεάζουν επίσης το Νιου Τζέρσεϊ, είπε όμως στους δημοσιογράφους ότι η πόλη ότι θα συνεργαστεί μαζί τους.

Η δρ. Μαίρη Τράβις Μπάσετ, η επίτροπος υγείας της πόλης, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο γιατρός που διαγνώστηκε με Έμπολα προχθές είναι σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.
Αξιωματούχοι εκφράζουν την πεποίθηση πως έχουν βρει όλους όσοι είχαν απευθείας φυσική επαφή μαζί του αφότου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη –την αρραβωνιαστικιά του και δύο φίλους– και πως όλοι τώρα έχουν τεθεί σε καραντίνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.