Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Διαθέτουν την αμοιβή τους στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Οχτώ χιλιάδες ευρώ από τις αποζημιώσεις του θα διαθέσει το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη ενέργεια των μελών του Συμβουλίου τα οποία αποφάσισαν ομόφωνα στην 13η Τακτική Συνεδρίαση να διαθέσουν, όπως προειπώθηκε, το ποσό των 8.000,00 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί, με βάση το ΦΕΚ 636/τ. ΥΟΔΔ/19-12-2013, στην κατ’ αποκοπή αποζημίωση του Προέδρου, των μελών και της γραμματέως του Συμβουλίου, και έχει δεσμευθεί για το οικονομικό έτος 2014

Η Επιτροπή Βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με τον Διευθυντή κ. Εμμ. Κουκουράκη, θα αποφασίσει για την διάθεση αυτών των χρημάτων προκειμένου να ικανοποιηθούν επιτακτικές ανάγκες. Η Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης, δια της Προϊσταμένης κας Α. Μπαραδάκη, να προβεί στην μεταφορά του ποσού, με την επόμενη επικείμενη τροποποίηση του προϋπολογισμού, στον κωδικό ΚΑΕ 1259 της βιβλιοθήκης.

Ο τρόπος διάθεσης της εν λόγω κατ’ αποκοπή αμοιβής θα αποφασίζεται από το Συμβούλιο κάθε ακαδημαϊκό έτος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.