Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Σκότωσαν» προσωρινά το ράγκμπι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Πολιτεία αποφάσισε να το διαγράψει από τα μητρώα του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Γιάννης Ανδριανός έστειλε την Τετάρτη επιστολή στον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, και τα μέλη της Επιτροπής για την ανάκληση της ΕΟΡ, η οποία πλέον θα υπάγεται στην ΟΧΕ.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Όπως γνωρίζετε, η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι αναγνωρίστηκε από τη ΓΓΑ το 2004, έχοντας στη δύναμή της είκοσι σωματεία ως ιδρυτικά μέλη.

Στις καταστάσεις με την αγωνιστική δραστηριότητα των ετών 2010 και 2011 εμφανίζονται επτά και εννέα σωματεία αντίστοιχα να παρουσιάζουν δραστηριότητα, εκ των οποίων μόνο τα τρία έχουν την ειδική αθλητική αναγνώριση για το άθλημα του ράγκμπι, έναντι ελάχιστου αριθμού δεκαπέντε σωματείων, όπως ρητά ορίζει ο Ν. 2725/1999.

Κατόπιν αυτού, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατ’ εφαρμογή της παρ. 4 του άρθρου 28 του Ν. 2725/1999, προέβη σε ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης και την υπαγωγή του αθλήματος στην ΟΧΕ. Η προσωρινή αυτή λύση επιτρέπει τη συνέχιση των προσπαθειών για την ανάπτυξη του αθλήματος του ράγκμπι στην Ελλάδα.

Εφόσον στο μέλλον εκπληρωθούν οι σχετικές προϋποθέσεις του ν. 2725/1999 δύναται να αναγνωριστεί, εκ νέου, αυτόνομη ομοσπονδία ράγκμπι».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.