Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Η 29χρονη καρκινοπαθής που έχει προγραμματίσει τον θάνατο της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η νέα γυναίκα που πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο έχει προγραμματίσει τον θάνατό της για την 1η Νοεμβρίου. Κι αυτό γιατί δεν θέλει να «φύγει» από τη ζωή καταπονημένη από τα φάρμακα και τις θεραπείες.

Η 29χρονη διαγνώστηκε το 2014 με καρκίνο στον εγκέφαλο ο οποίος γρήγορα εξελίχθηκε σε γλοιοβλάστωμα. Οι προσπάθειες των γιατρών έως σήμερα υπήρξαν άκαρπες κι έχουν δώσει στη Μπρίτανι μόλις έξι μήνες ζωής.

Υπερασπιζόμενη την επιθυμία της να πεθάνει με αξιοπρέπεια, προγραμμάτισε να κάνει ευθανασία την 1η Νοεμβρίου. Δεν διάλεξε τυχαία την ημερομηνία. Στις 30 Οκτωβρίου είναι τα γενέθλια του συζύγου της και θέλει να γιορτάσουν μαζί πριν κάνει το τελευταίο της ταξίδι.

Η Μπρίτανι φρόντισε μάλιστα να μεταφέρει τα δικαιώματά της στο Όρεγκον, επειδή στην Καλιφόρνια όπου μένει δεν επιτρέπεται η ευθανασία.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα συγκινητικό βίντεο που αφηγείται την τραγική της ιστορία και έχει ήδη πάνω από 4 εκατ. επισκέψεις. Όπως είναι αναμενόμενο, η απόφασή της έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση στις ΗΠΑ για την ευθανασία.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.