Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η τεχνολογία «διώχνει» το σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι δραστηριότητες που μας κρατάνε μακριά… από το κρεβάτι.

Τελικά μόνο το σεξ δεν αρκεί.. για μια ευτυχισμένη ζωή. Όλο και περισσότερες έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ένας στους πέντε είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν το σεξ στο βωμό των… έξυπνων κινητών, του ίντερνετ, του καλού φαγητού αλλά και των αγορών με εκπτωτικά κουπόνια.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Daily Mail το 94% των Βρετανών ενηλίκων δήλωσε ότι μπορεί να ζήσει χωρίς σεξ αλλά αντίθετα δεν μπορεί δίχως το κινητό τηλέφωνο. Ενδεικτικό των προθέσεων των Βρετανών είναι πως το 62% προτιμά να αποχωριστεί τη σύντροφό του παρά το κινητό του!

Αλλά και άλλες έρευνες που έγιναν έδειξαν ότι οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να μην ξανακάνουν σεξ με αντάλλαγμα κάποια άλλη απόλαυση, όπως για παράδειγμα ο καφές, το φαγητό ή ο ύπνος.

Και για του λόγου του αληθές μελέτη πρόσφατη μελέτη που έγινε από γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων σε Κίνα, Ινδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έδειξε ότι το 53% των συμμετεχόντων προτιμούσε να απολαύσει το πρωινό τους καφέ παρά να κάνουν σεξ εκείνη την ώρα.

Αλλά και σε παλαιότερες έρευνες, οι συμμετέχοντες είχαν δηλώσει ότι θα θυσίαζαν το σεξ, προκειμένου να αφεθούν στην αγκαλιά του Μορφέα για περισσότερες ώρες.

Μελέτη που έγινε από το Better Sleep Counsil των ΗΠΑ έδειξε ότι το 12% των ανθρώπων θα επέλεγε ένα χορταστικό βραδινό ύπνο από μια νύχτα πάθους. Αλλά και τα νέα ζευγάρια που έχουν γίνει πρόσφατα γονείς είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν το σεξ τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού τους με τον ύπνο.

Λουκούλλειο γεύμα ή σεξ
Μελέτη που έγινε από το today.com και το Match.com έδειξε ότι το 39% των ανύπαντρων γυναικών θα εγκατέλειπαν το σεξ για ένα χρόνο, αλλά δεν θα έκαναν το ίδιο για το αγαπημένο τους φαγητό.

Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι οι Καναδοί δηλώνουν ότι προτιμούν να απολαύσουν τύψεις το μπέικον παρά να συν ευρεθούν ερωτικά με το έτερο ήμισυ.

Ναι στα ψώνια όχι στο σεξ
Αναμενόμενο όμως ήταν και το αποτέλεσμα έρευνας που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό περιοδικό «The Grocer» σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες προτιμούν τα ψώνια από το σεξ .Μάλιστα οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι μία προσφορά ή ένα εκπτωτικό κουπόνι μπορούσε να διεγείρει τον εγκέφαλο όσο και η παρακολούθηση μίας ροζ ταινίας

Ίσως μία πιο ελαφριά τσάντα
Σε έρευνα που έγινε όπου δινόταν η επιλογή σε φοιτητές να ζήσουν χωρίς σεξ για ένα χρόνο ή να έχουν μία πιο ελαφριά τσάντα, το 25% αυτών επέλεξε την ελαφρύτερη τσάντα.

Κάλλιο Ίντερνετ πάρα σεξ
Το 46% των γυναικών είναι διατεθειμένες να μην κάνουν σεξ για δύο εβδομάδες παρά να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Όσο για τους άντρες, μόνο το 30% αυτών έκανε την ίδια επιλογή.


Πηγή: http://www.iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.