Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Μοιραία πτώση στον Βόσπορο για τον Έλληνα αγνοούμενο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια ενός 27χρονου Έλληνα, ο οποίος αγνοούταν από τις 25 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη και αναζητούνταν από την οικογένειά του. Ο Θεόδωρος Μαστικόπουλος βρέθηκε νεκρός στον Βόσπορο καθώς έπεσε από γέφυρα με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του, όπως ανακοίνωσε η τουρκική αστυνομία, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με την μοιραία πτώση.



Τα ίχνη του 27χρονου, Τούρκου πολίτη, είχαν χαθεί από τις 25 Αυγούστου και οι φίλοι του είχαν οργανώσει εκστρατεία μέσω Twitter για να βρεθεί ο αγνοούμενος άνδρας. Ωστόσο, οι αρχές ειδοποίησαν τους γονείς του για ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα άτομο να πηδάει από την γέφυρα του Βοσπόρου την ημέρα που εξαφανίστηκε ο γιός τους.

Η τελευταία εμφάνιση του Μαστικόπουλου ήταν σε ένα εμπορικό κέντρο και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στο Twitter έγραφε, «πρέπει να είναι όμορφα όταν πετάς».

«Έζησε έντονα για 27 χρόνια. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να έκανε μια τέτοια επιλογή. Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια», δήλωσε ο πατέρας του ενώ τις τελευταίες εβδομάδες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με το hashtag #TeodorosMastikopolo προκειμένου να εντοπιστεί ο 27χρονος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.