Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Το “σπίτι” της τοξοβολίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η τοξοβολία απέκτησε το δικό της σπίτι. Μετά από προσπάθειες πολλών ετών η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας απέκτησε νέο Ολυμπιακό Προπονητήριο, στο ΟΑΚΑ, στην πλευρά προς τον σταθμό Ειρήνης, με τον οποίο συνορεύει.Τα εγκαίνια έκανε το περασμένο Σάββατο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Ανδριανός, στο διάλειμμα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Νέων. Ένας ιδανικός χώρος εξοπλισμένος με πίνακες αποτελεσμάτων και όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό της τοξοβολίας που δεν είχε η Ομοσπονδία.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ εγκαινιάζοντας το Νέο Ολυμπιακό Προπονητήριο της τοξοβολίας. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να φτιαχτεί αυτός ο χώρος και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει σημαντικά το άθλημα να φέρει νέες επιτυχίες», ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Ανδριανού, στην εκδήλωση εγκαινίων του Νέου Ολυμπιακού Προπονητηρίου στο ΟΑΚΑ.«Για όλους εμάς τους ανθρώπους της τοξοβολίας είναι μια πολύ μεγάλη μέρα. Επιτέλους αποκτήσαμε ένα δικό μας σύγχρονο χώρο που θα διευκολύνει σημαντικά τις προσπάθειές μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είναι σήμερα εδώ μαζί μας και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο ετών», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΦΟΤ) Πέτρος Συναδινός.

Εκτός του Υφυπουργού το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κατσιαδάκης (πρόεδρος ξιφασκίας) τα μέλη της Ε.Ο.Ε. Ισίδωρος Κούβελος (πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας), Θανάσης Τερζής (πρόεδρος ποδηλασίας), Γιώργος Λενός, οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, η Πρόεδρος της Καλλιπάτειρας Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο γενικός γραμματέας ΕΑΟΜ ΑμεΑ Κωνσταντίνος Σιάχος, εκπρόσωποι της ΓΓ Αθλητισμού, του Υπουργείου Παιδείας, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, χορηγοί της ΕΦΟΤ, εκπρόσωποι συλλόγων τοξοβολίας και φυσικά πολλοί φίλοι του αθλήματος.Παράλληλα με τα εγκαίνια και τους αγώνες, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο οι προσκεκλημένοι -κάθε ηλικίας- μπορούσαν να έχουν μια πρώτη γνωριμία – επαφή με την τοξοβολία, υπό την καθοδήγηση προπονητών της ΕΦΟΤ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.