Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πίθηκος… μόδιστρος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έφτιαξε φόρεμα από σακί – Δείτε τον.

Διαθέτει εξυπνάδα, αλλά και… στυλ. Είναι απίστευτο αυτό που σκαρφίστηκε η Γκαμπίρα, η οποία λάνσαρε ένα δικό της λουκ. Πρόκειται για έναν πίθηκο, ο οποίος αποδεικνύεται στυλίστας.

Ο 16χρονος ουρακοτάγκος ζει στον ζωολογικό κήπο του Ντέβον και απέδειξε σ τους ανθρώπους που τον παρακολουθούν πόσο εφευρετικός είναι. Του έδωσαν ένα σακί από καφέ για να παίξει, αλλά εκείνος προτίμησε να το αξιοποιήσει με άλλο τρόπο. Έτσι, έφτιαξε το δικό του ένδυμα. Δημιούργησε ένα φόρεμα, σκίζοντας το στο επάνω μέρος των δύο πλευρών του, πέρασε και το κεφάλι του από μέσα από το κεντρικό άνοιγμα του σάκου, και μετά το δοκίμασε κιόλας.

Μάλιστα, έκανε και πασαρέλα μπροστά στους άλλους πιθήκους του ζωολογικού κήπου Πέινγκτον στο Ντέβον. Θηλυκό γαρ… περιττό να πούμε ότι απέσπασε βλέμματα θαυμασμού, αλλά και χειροκροτήματα από τον κόσμο. Μάλιστα, κάποιοι είπαν ότι τους θύμισε ένα πίθηκο που είχε εμφανιστεί σε μια παλιότερη διαφήμιση για τσάι. Μόνο που εκείνος δεν είχε ντυθεί μόνος του, ενώ αυτός εδώ… έκανε τη διαφορά και πολλούς να γελάσουν.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.