Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πιο χοντρός γάτος που έχετε δει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Βασιλιάς Λέων, όπως είναι το όνομα του γάτου που βλέπετε στις φωτογραφίες, πάσχει από νοσογόνο παχυσαρκία και είναι σίγουρα μια από τις πιο χοντρές γάτες στον κόσμο καθώς ζυγίσει σχεδόν 14 κιλά. Ένα κέντρο διάσωσης ζώων τον εντόπισε εγκαταλελειμμένο και τον μάζεψε για να του προσφέρει τροφή και στέγη.

Κι όχι μόνο αυτό. Ο Βασιλιάς Λέων ακολουθεί πλέον ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής προκειμένου να αδυνατίσει και να διασφαλίσει την καλή του υγεία.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν οι αρμόδιοι στο κέντρο διάσωσης ήταν να τον κουρέψουν. Μόνο από αυτή την κίνηση ο γάτος έχασε αρκετά γραμμάρια. Οι φωτογραφίες πριν και μετά το κούρεμα είναι ενδεικτικές.





Ο γάτος όταν βρέθηκε ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και πάνω στην πλούσια γούνα του είχαν κολλήσει βρωμιές, μονωτικές ταινίες, ξύλα μέχρι και κόπρανα.

Το κέντρο Cat Rescue Shoppe που τον περιθάλπει έχει δημιουργήσει για εκείνον μέχρι και σελίδα στο facebook προκειμένου οι φίλοι του –που τώρα είναι πάρα πολλοί- να παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Ο φροντιστής του Λέοντα στο κέντρο , στο Nashville του Tennessee , Latisha Lampley λέει ότι έπαθε σοκ όταν είδε το αρχικό μέγεθος της γάτας: «Είναι η μεγαλύτερη γάτα του πλαισίου του μεγέθους του που έχω δει.»

Δείτε τις φωτογραφίες








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.