Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Αυξήθηκαν τα κονδύλια για τα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιπλέον 3.000.000 ευρώ για την ενίσχυσή τους.

Αυξήθηκε το ποσό το οποίο διατίθεται μέσω του ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση των Mουσικών και Kαλλιτεχνικών Sχολείων. Το συνολικό ποσό από τα 7.710.000 ευρώ αυξήθηκε στα 10.710.000 ευρώ. Επιπλέον 3.000.000 ευρώ θα διατεθούν για τα εν λόγω σχολεία και φυσικά για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με την πράξη στα πλαίσια αυτής θα προσληφθούν εκπαιδευτικοί πλήρους και μειωμένου ωραρίου καθώς και ωρομισθίων για εκπαιδευτικούς Μουσικών Ειδικεύσεων για τα Μουσικά Σχολεία και Καλλιτεχνικών Ειδικοτήτων για τα Καλλιτεχνικά Σχολεία με σκοπό τη διδασκαλία μαθημάτων διαφόρων απαραίτητων σχετικών ειδικοτήτων. Ενδεικτικά αναφέρονται οι ειδικότητες:

Μουσικής, χορού, θεάτρου, χορού, κινηματογράφου, δραματικής τέχνης κ.α έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ένα διευρυμένο πλαίσιο διαφόρων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων. Επισημαίνεται ότι η επιλογή του εκπαιδευτικού προσωπικού θα γίνεται σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο του ΥΠΑΙΘ από τους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών για τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.